Autospuiterij

Een wezenlijk onderdeel van het herstellen van een schade is het spuitwerk nadat de schade eenmaal hersteld is. Onze spuiterij beschikt over een professionele spuitcabine. Hierin wordt uw voertuig door vakmensen voorzien van een nieuwe laklaag. Naast het volledig overspuiten van uw voertuig zijn wij ook gespecialiseerd in het spuiten van delen ervan. Door een constante ondersteuning van de lakfabrikant en kleurinfo van de autofabrikanten zijn wij in staat om altijd de originele kleur op uw auto te spuiten.

Bij ernstige autoschade of schade aan de laklaag, is het vaak nodig om je auto gedeeltelijk of zelfs volledig te laten overspuiten. Hoe het werkt is afhankelijk van wat er precies moet gebeuren. Over het algemeen bestaat deze herstelmethode uit de volgende werkzaamheden: demonteren, ontroesten, lassen, schuren, grondlakken, opnieuw schuren, spuiten, monteren, afwerken en poetsen.

autospuiterij nijmegen diomax

Milieu

Aangezien wij de milieuregels scherp toepassen worden er in onze spuitinrichting alleen watergedragen en H-S lakken verwerkt. Onze autospuiterij beschikt over een team van vakspecialisten. Deze hebben de know-how om zorg te kunnen dragen voor een efficiënt en vakkundig spuitresultaat. Ook bestaat de mogelijkheid om machines, deuren of apparaten etc. te laten spuiten. Dit noemen wij het zogeheten ‘industriespuiten’.

Autolakken die vroeger in de spuiterij gebruikt werden stonden bol van de milieubelastende chemicaliën. Gelukkig is het door de huidige technieken mogelijk met alternatieve, biologisch afbreekbare producten een nóg beter resultaat te bereiken. Autoschade herstelbedrijf DIOMAX maakt bijvoorbeeld gebruik van kwalitatief hoogwaardige watergedragen lakken. Deze lakken geven een zeer slijtvast resultaat en belasten het milieu minimaal in vergelijking met andere lakken.

Meer weten, of een afspraak maken? Neem contact met ons op!

autospuiterij nijmegen

KEURMERKEN

anwb nederland
focwa nederland
bovag nederland
kiwa iso 9001