BPM

bpm auto berekenen

Offerte

offerte autoschade herstel

Import

auto importeren nijmegen

Diensten: BPM

Één van de diensten die wij kunnen verzorgen is het importeren van een auto. Een schadeauto importeren is de laatste tijd erg populair. In de ons omringende landen, Duitsland en België staan veel schadeauto’s te koop tegen zeer scherpe prijzen.

Daarnaast kun je met een taxatierapport aanspraak maken op een flinke BPM korting die verkregen kan worden bij de import van een auto met schade.

Wil je zonder problemen een schadeauto importeren dan moet je een aantal zaken goed regelen.

Het transport naar Nederland

Het transport van een schadeauto met enkele grote schades kan louter gebeuren per autoambulance of trailer. Een dergelijke auto zelf rijden is niet toegestaan en raden wij uiteraard af.

De auto laten taxeren
Als je de auto in Nederland hebt, wacht dan met repareren totdat de auto geïmporteerd is. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Onze taxateur kan de auto taxeren op elke locatie binnen Nederland. Aangezien wij doorlopend auto’s taxeren is het vaak mogelijk om uw auto binnen één werkdag te laten taxeren. De duur van de taxatie is afhankelijk van de grootte van de schade, maar duurt gemiddeld een uur.

offerte autoschadeherstel nijmegen diomax
bpm auto berekenen

Diensten: OFFERTE

Indien u wilt weten wat het herstellen van de schade gaat kosten kom dan direct naar ons bedrijf. Indien dat niet mogelijk is komen wij naar u toe!
Onder onze diensten valt ook het ter plekke taxeren van de hoogte van het schadebedrag, zodat u deze kunt melden aan uw verzekeraar. Bel ons eerst en dan uw verzekeraar, wel zo gemakkelijk.

Vergeet niet op de dag van de reparatie uw groene kaart en kentekenbewijs van de auto mee te brengen. Deze hebben wij nodig bij de afwikkeling van de schade met uw verzekeraar.

offerte autoschade herstel
reparatie auto schade

IMPORT

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare partij die de import van je nieuwe auto regelt of wil je gebruik maken van één van onze andere diensten?

Wat er moet gebeuren voordat de auto op de stoep staat? Hoeveel BPM komt er bij? Is de dealer waar de auto staat betrouwbaar en hoe krijg ik de auto veilig naar Nederland?

Voordat de auto in Nederland op kenteken staat, komt er nog wel het één en ander bij kijken. Het lijkt een hoop gedoe, maar dat valt reuze mee. Zeker als je de besparing in aanschaf bekijkt.

Het importeren van auto’s is bij ons maatwerk. Wij verkopen geen standaard BPM rapporten. BPM berekening doen wij handmatig om een zo laag mogelijke BPM te garanderen. Voordat we tot aankoop over gaan controleren we op schade en gebreken.

Meer weten, of een afspraak maken? Neem contact met ons op!

auto importeren nijmegen

KEURMERKEN

anwb nederland
focwa nederland
bovag nederland
kiwa iso 9001