Richten van carrosserie

Bij schade aan de carrosserie of het chassis van uw auto, is het noodzakelijk om uw auto te laten richten.

Het richten van de carrosserie, chassis, assen, opbouw en cabines van voertuigen vergt specifieke apparatuur en kennis. Bij autoschade herstelbedrijf Diomax hebben we zowel de ervaring als techniek hiervoor in huis.
Onze richtbank is uitgerust met een nieuw meetsysteem. Met behulp van lasertechnieken kunnen wij uw auto tot op de millimeter nauwkeurig richten en kunt u weer veilig de weg op.

Is het chassis van uw auto verbogen of vervormd, dan is het noodzakelijk om dit weer recht te trekken, wilt u veilig met de auto kunnen rijden. Daarom gebruikt auto reparatie bedrijf DIOMAX voor het herstellen van zulke autoschade de een geavanceerde richtbank waarmee onze monteurs elke auto helemaal naar de juiste fabriekswaarden kunnen richten.

auto carrosserie richten nijmegen

Onze monteurs herstellen de verbuiging van het chassis door deze met behulp van de richtbank recht te trekken. Is het chassis te veel vervormd om terug te buigen, dan wordt het vervormde stuk chassis weg gesneden. Wij lassen een nieuw en recht stuk plaatwerk in het chassis.

Wanneer er bepaalde auto-onderdelen niet meer gericht kunnen worden en daarmee niet meer aan de veiligheidseisen van de fabrikant voldoen, dan moeten deze vervangen worden. Met de fabrieksspecificaties van uw auto in de hand en onze meetapparatuur, is uw veiligheid gewaarborgd.

Zo ontstaat er alsnog een stevig en veilig chassis dat daarmee voldoet aan de fabrieksspecificaties van de autofabrikant. Wanneer de auto ook nog uitgelijnd wordt, kunt u zeker zijn dat de auto correct is hersteld en veilig is om in te rijden.

Uw auto herstellen na een ongeval? Of heeft u nog vragen in verband met het meten en richten van je wagen?
Bel of mail ons om een afspraak te maken? Neem contact met ons op!

richten auto carrosserie nijmegen

KEURMERKEN

anwb nederland
focwa nederland
bovag nederland
kiwa iso 9001