Autoreparatie

Wij praten niet over schade, we praten liever over herstel. Welk schadeherstel is precies nodig voor een auto of bedrijfswagen. En wanneer is de auto weer beschikbaar voor de klant.

De carrosserie speelt een cruciale rol bij het repareren van voertuigen: met onze diepgaande expertise bieden we niet alleen carrosserieherstellingen tijdens autoreparaties. We realiseren ook trailerreparaties en behandelen we een grote verscheidenheid aan metaalschade aan andere voertuigen zoals boten, campers en motorfietsen. We kunnen alles doen, van ontroesten en lassen tot spuiten, zodat u het beste resultaat van ons kunt verwachten. Bespreek gewoon met ons de noodzaak van reparatie aan uw voertuig – we zullen u niet alleen een degelijk advies geven, maar ook een topklasse voertuigreparatie uitvoeren.

Heeft uw auto, caravan, camper of motorfiets schade opgelopen en ben je benieuwd wat het kost om de schade aan jouw auto te herstellen? Autoschade herstelbedrijf DIOMAX herstelt alle soorten autoschades. Besluit u om uw auto te laten herstellen, dan ben je bij Autoschade herstelbedrijf DIOMAX in Nijmegen aan het juiste adres.
Wij herstellen de volgende soorten autoschades zoals; blikschade, krasschade, lakschade, bumperschade, deukschade, dorpelschade, hagelschade, koplampschade, roestschade, ruitschade, spiegelschade, steenslagschade en velgschade.

lakschade steenslag herstel

Wat kunt U van ons verwachten?

Compleet schadeherstel, zoals:

  • Het correct demonteren en monteren van onderdelen
  • Het richten van de carrosserie
  • Het vervangen van plaatdelen
  • Het vervangen van ruiten
  • Uitdeuken

 

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer- of hagelschade e.d. te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag niet beschadigd zijn. Met speciaal gereedschap kunnen ook deukjes op moeilijke plekken weer onzichtbaar hersteld worden.

Indien gewenst, verzorgen wij de taxatie en de totale schadeafhandeling met alle verzekeringsmaatschappijen. Wij weten de juiste weg en U heeft een zorg minder.

KEURMERKEN

anwb nederland
focwa nederland
bovag nederland
kiwa iso 9001